Jajecznica z kiełkami

Jajecznica z kiełkami

Coś dobrego na śniadanie

Składniki

2 jajka

garść kiełków rzodkiewki

1 łyżeczka posiekanego koperku

1 pomidor

pieprz, sól

1 łyżka masła

 

Sposób przygotowania

Masło roztopić na patelni, dodać kiełki i smażyć aż trochę zwiędną. Wbić jajka, posolić, popieprzyć, dodać koperek i wymieszać. Smażyć do uzyskania pożądanej konsystencji. Przełożyć na talerz, posypać koperkiem i udekorować pokrojonym na ósemki pomidorem. Podawać z ulubionym pieczywem. Smacznego 🙂

DSCN3257

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s