Ryżanka z brokułem

Składniki

1 kość schabowa

1 brokuł

1/2 szklanki ryżu

2 marchewki

po kawałku selera i pora

sól, pieprz, maggi

 

Sposób przygotowania:

Kość umyć i zalać wodą. Zagotować. Dodać włoszczyznę. Przykryć i gotować na małym ogniu.

Wsypać ryż. Jak zmięknie, wyjąć kość, a dodać brokuł. Gotować 5 minut, doprawić solą, pieprzem i maggi.

Smacznego 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s