Surówka obiadowa

 

Szybka i smaczna 🙂

Składniki

kawałek kapusty pekińskiej

kilka rzodkiewek

2 cebulki dymki

kawałek pora /biała i zielona część/

2 łyżki jogurtu naturalnego

sól, pieprz

 

Sposób przygotowania

Pekinkę posiekać, dymkę i pora pokroić, rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubym oczku. Dodać jogurt naturalny, doprawić i dokładnie wymieszać. Przed podaniem schłodzić.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s