Truskawki pod kokosowa kruszonką

Zamrożone w sezonie truskawki smakują teraz obłędnie 🙂

Składniki

mrożone truskawki lub inne owoce

garść orzechów włoskich

 

kruszonka:

1/4 kostki margaryny

1/2 szklanki mąki

1/2 szklanki cukru kryształu

1/2 szklanki wiórków kokosowych

 

Sposób przygotowania

Zamrożone truskawki przełożyć do kokilek, posypać orzechami.

Obraz 3730

W misce wymieszać wszystkie składniki na kruszonkę i posypać nią owoce.

Zapiekać 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.

Obraz 3731

Zajadać ciepłe lub zimne 🙂 Smacznego 🙂

DSC_0491

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s