Pasta z makreli

Na śniadanie

Składniki

2 jajka na twardo

1/2 wędzonej makreli

2 średnie ogórki konserwowe

2 łyżki majonezu

sól, pieprz

Sposób przygotowania

Makrelę obrać z ości, ogórki i jajka zetrzeć na tarce o grubym oczku. Dodać majonez, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Smacznego 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s