Gofry marchewkowe

Marchewka zamiast cukru 🙂

Składniki

2 jajka

4 łyżki mąki

1 cukier waniliowy

1 łyżeczka cynamonu

1 średnia marchewka

 

Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno z cukrem waniliowym, zmiksować z żółtkami, wymieszać z mąką, cynamonem i startą na drobnym oczku marchewką.

Masę nakładać do gofrownicy, a upieczone gofry podawać z cukrem pudrem lub dżemem.

Smacznego 🙂

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s