Kompot jabłkowo-rabarbarowy

Orzeźwiający napój na gorące dni

Kompot jabłkowo-rabarbarowy

Składniki

2 szklanki suszonych jabłek

2 łodygi rabarbaru

kilka gałązek mięty

2 łyżki miodu

 

Sposób przygotowania

Jabłka, pokrojony rabarbar i mięte wrzucić do garnka, zalać 2 litrami wody, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Wystudzić i wymieszać z miodem.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s