Orientalne pałki z indyka

Mięsko samo się robi i smakuje pysznie 🙂

Orientalne pałki z indyka2

Składniki

pałki z indyka

na każdą pałkę:

1 łyżka sosu sojowego ciemnego

1 niepełna łyżka sosu chili-czosnkowego

1 łyżeczka przyprawy do dań chińskich

 

Sposób przygotowania

Składniki marynaty dokładnie mieszamy i nacieramy nią pałki z indyka. Odstawiamy do lodówki, najlepiej do następnego dnia. Mięso przekładamy do rękawa. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około godzinę. Smacznego 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s