Surówka z kalarepy

 

Chrupiący dodatek do obiadu

Składniki

1 sałata masłowa

1 kalarepa

2 młode marchewki

kilka rzodkiewek

2 łyżki łuskanego słonecznika

sól, pieprz

oliwa z oliwek

 

Sposób przygotowania

Sałatę porwać na kawałki, kalarepę obrać i poszatkować, marchewkę i rzodkiewki zetrzeć na tarce. Dodać słonecznik, doprawić, polać oliwą i wymieszać. Smacznego 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s