Czekoladowe andruty

Składniki

1 opakowanie suchych andrutów

1 szklanka mleka

1 szklanka cukru

1 margaryna

2 szklanki mleka w proszku

4 płaskie łyżki kakao

 

Sposób przygotowania

Mleko z cukrem i margaryną podgrzać do rozpuszczenia i zagotować. Zdjąć z ognia, dodać mleko w proszku i kakao, dokładnie wymieszać, żeby nie było grudek. Wystudzić. Wafle nasmarować kremem, złożyć i przycisnąć deską do krojenia. Smacznego 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s