Sałatka z tuńczyka

Składniki

2 puszki tuńczyka w sosie własnym

1 puszka groszku

5 ogórków kiszonych

4 jajka

łyżeczka musztardy

4 łyżki majonezu

pieprz, sól

 

Sposób przygotowania

Tuńczyka odcisnąć, ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o grubym oczku, ogórka pokroić w kostkę i odcisnąć, dodać groszek, musztardę i majonez, dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku pieprzem i solą.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

w

Connecting to %s