Pieczarkowa z selerem

Szybki sposób na smaczne śniadanie 🙂

Składniki

40 dkg pieczarek

1 słoik selera w zalewie

3-4 ogórki kiszone

5 jajek

1 średni por

1 łyżeczka musztardy

2-3 łyżki majonezu

sól, pieprz

 

Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić i odgotować przez 2-3 minuty w osolonej wodzie. Odcedzić, przestudzić i odcisnąć. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę, selera osączyć i odcisnąć (można go też pokroić). Ogórki pokroić w kostkę i odcisnąć. Pora pokroić drobno. Wszystkie składniki wymieszać, dodać musztardę i majonez i doprawić do smaku.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s