Filet miodowo-orzechowy

Składniki:

1 pojedynczy filet z kurczaka

marynata:

1 łyżka koncentratu pomidorowego

1/2 łyżki miodu

3-4 łyżki orzechówki

2 łyżki oleju

sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Składniki marynaty wymieszać i włożyć do niej całego fileta. Odstawić do lodówki na kilka godzin. Fileta gotować na parze. Przed podaniem pokroić w plastry. Smacznego 🙂

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s