Sałatka z czerwoną fasolą

Lekka sałatka o wyrazistym smaku.

Składniki

1 puszka czerwonej fasoli

20 dkg szynki w kawałku

1/2 większego pora

3 jajka

4 ogórki konserwowe

2-3 łyżki majonezu

sól, pieprz

 

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo i razem z resztą składników pokroić w kostkę. Ogórka lekko odcisnąć. Fasolę odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku.

 

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s