Jajka z szynką

W sam raz na śniadanie i na zbliżające się święta 🙂

Składniki

5 jajek

10 dkg dobrej szynki

1 łyżka majonezu

garść rzeżuchy

sól, pieprz

szczypiorek

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na połówki. Z każdej połówki wyjąć żółtka i łyżeczką wykroić trochę białka. Do posiekanego białka i rozdrobnionego żółtka, dodać pokrojoną drobno wędlinę i rzeżuchę, doprawić i wymieszać z majonezem. farsz nakładać na połówek jajek i posypać szczypiorkiem. Smacznego 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s