Jajka z tuńczykiem

Jajka z pastą rybną

Składniki

6 jajek

1 puszka tuńczyka rozdrobnionego

4-5 ogórków kiszonych

majonez

sól, pieprz

szczypiorek

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Tuńczyka odsączyć, ogórki pokroić w kostkę i odcisnąć, dodać starte na grubym oczku żółtka, wymieszać z majonezem i doprawić do smaku. Farsz nałożyć do połówek jajek i posypać szczypiorkiem.

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Jajka z tuńczykiem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s