Sałatka z brokułem i fasolką

Obraz 301

Składniki

1 brokuł

1 słoik fasolki szparagowej w zalewie

1 średni por

3 jajka

30 dkg wędliny drobiowej

majonez

2 łyżeczki musztardy

sól, pieprz

Sposób przygotowania

Brokuła podzielić na różyczki i ugotować na półtwardo. Fasolkę odcedzić z zalewy, pora posiekać, szynkę i ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Dodać majonez, musztardę, przyprawić i dokładnie wymieszać. Smacznego 🙂

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s