Omlet z rzeżuchą

Na śniadanie 🙂

Składniki

4 jajka

sól, pieprz

masło

rzeżucha

Sposób przygotowania

Jajka roztrzepać z solą i pieprzem, aż zaczną się pienić. Na patelni rozpuścić masło, wlać jajka, wierzch posypać rzeżuchą. Smażyć na małym ogniu aż omlet się zetnie. Złożyć na pół i posypać rzeżuchą. Smacznego 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s