Jajka faszerowane z kukurydzą

jajka z kukurydzą

Składniki:

4 jajka

3 łyżki kukurydzy z puszki

3 plasterki szynki

kawałek żółtej papryki

szczypiorek

1-2 łyżki serka śmietankowego

1 łyżeczka musztardy

sól i pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Żółtka wyjąc i rozgnieść w misce, dodać do nich kukurydzę, pokrojoną szynkę i paprykę, posiekany szczypiorek oraz serek i musztardę. Wszystko wymieszać i doprawić solą i pieprzem, a następnie przełożyć do połówek jajek. Smacznego 🙂

Reklamy

4 uwagi do wpisu “Jajka faszerowane z kukurydzą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s