Pasta śniadaniowa

A na śniadanie samo zdrowie, wędzona makrela, awokado i rzeżucha – porcja energii na dobry początek dnia 🙂

Składniki:

1 wędzona makrela

2 jajka

1/4 dojrzałego awokado

1 garść rzeżuchy

1 łyżka serka śmietankowego

1/2 łyżeczki musztardy Dijon

sól i pieprz

Przygotowanie:

Makrelę pozbawić ości i rozgnieść widelcem. Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o grubym oczku. Dodać rzeżuchę i rozgniecione awokado, wymieszać z serkiem i musztardą, doprawić do smaku.

Reklamy

8 uwag do wpisu “Pasta śniadaniowa

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s