Jajecznica z rzeżuchą

Idealna na niedzielne śniadanie 🙂

Składniki:

6 jajek

2 ząbki czosnku

2 garści rzeżuchy

1 łyżka masła

sól i pieprz

Przygotowanie:

Na patelni rozgrzać masło i dodać posiekany czosnek, kiedy się lekko podsmaży wbić jajka, posypać solą i pieprzem i dodać rzeżuchę. Smażyć do uzyskania ulubionej konsystencji. Podawać z rzeżuchą i świeżym pieczywem.

Reklamy

6 uwag do wpisu “Jajecznica z rzeżuchą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s