Jajecznica z rzeżuchą

Idealna na niedzielne śniadanie 🙂

Składniki:

6 jajek

2 ząbki czosnku

2 garści rzeżuchy

1 łyżka masła

sól i pieprz

Przygotowanie:

Na patelni rozgrzać masło i dodać posiekany czosnek, kiedy się lekko podsmaży wbić jajka, posypać solą i pieprzem i dodać rzeżuchę. Smażyć do uzyskania ulubionej konsystencji. Podawać z rzeżuchą i świeżym pieczywem.

Reklamy

6 uwag do wpisu “Jajecznica z rzeżuchą

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s