Surówka z młodej kapusty

Do obiadu

Składniki

1/4 młodej kapusty

2 pomidory

pęczek szczypiorku

1 łyżeczka musztardy

3-4 łyżki oleju czosnkowego lub oliwy

sól, pieprz

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, nasolić i poczekać aż puści sok. Odcisnąć. Dodać pokrojone w kostkę pomidory, posiekany szczypiorek, musztardę, olej, wymieszać i doprawić do smaku.

Reklamy

6 uwag do wpisu “Surówka z młodej kapusty

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s