Grillowany czosnkowy filet

Szybki i aromatyczny 🙂

Składniki

filet z kurczaka 1 pojedynczy

marynata:

czosnek 2 ząbki

sos chili 2 łyżki

sól

czubrica czerwona

Sposób przygotowania

Fileta przekroić na dwa kotlety, lekko rozbić, natrzeć przeciśniętym przez praskę czosnkiem, skropić sosem chili-czosnkowym, posypać przyprawami. Odstawić do lodówki na pół godziny. Grillować z obu stron po 5 minut.

DSC_2853

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Grillowany czosnkowy filet

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s