Bagietka czosnkowa z grilla

Pieczywo do dań z grilla

Składniki

1 bagietka

5 dkg sera żółtego

2 łyżki masła

po kilka gałązek szczypiorku i pietruszki

2 ząbki czosnku

sól, pieprz

Sposób przygotowania

Masło wymieszać z posiekanymi ziołami, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i przyprawami. Bagietkę ponacinać i każde nacięcie posmarować masłem, wierzch posypać startym serem. Bagietkę zawinąć w folię aluminiową i piec na grillu około 15 minut.

Reklamy

2 uwagi do wpisu “Bagietka czosnkowa z grilla

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s