Młode ziemniaki z ziołami

Składniki:

1/2 kg młodych, drobnych ziemniaków

1/2 łyżeczki soli

1 łyżeczka czubrycy czerwonej

1/2 łyżki posiekanego koperku

1 łyżka posiekanych ziół, u mnie oregano i szałwia

1 łyżka oleju

Przygotowanie:

Ziemniaki oskrobać i włożyć do rękawa do zapiekania, dodać przyprawy, posiekane zioła, olej i 3 łyżki wody. Zawiązać rękaw i włożyć do piekarnika nagrzanego do 170 stopni na pół godziny. Smacznego 🙂

Reklamy

4 uwagi do wpisu “Młode ziemniaki z ziołami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s