Cukinie faszerowane

04

Składniki

2 nieduże cukinie

25 dkg zmielonej szynki wieprzowej

1/2 czerwonej papryki

1/2 cebuli

1 gałązka lubczyku, 2 gałązki oregano

po łyżeczce koncentratów z chili, pietruszki i czosnku Proeco Polska

sól i pieprz

10 dkg sera żółtego

Przygotowanie:

Cukinie przekroić na pół i łyżeczką usunąć pestki. Mięso wymieszać z pokrojoną drobno papryką i cebulą, posiekanymi ziołami, dodać przyprawy i starty na tarce ser żółty. Mięso nałożyć do połówek cukinii i zawinąć każdą w folię aluminiową. Grillować około 40 minut na niewielkim ogniu.

cukinia faszerowana proeco
GRILL PIKNIK Menu

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s