Ziemniaczki z lubczykiem

04

Składniki do kupienia w Almie

1/2 kg młodych, drobnych ziemniaków

2 łyżki masła

2 gałązki lubczyku

sól i pieprz

Przygotowanie:

Ziemniaki oskrobać i odgotować 10 minut, ostudzić. Miękkie masło wymieszać z posiekanym lubczykiem, solą i pieprzem. Ziemniaki wyłożyć na folię aluminiową i rozsmarować na nich masło, folię zawinąć i ziemniaki grillować na tacce około 30 minut. Smacznego 🙂

GRILL PIKNIK Menu

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s