Muszle z sałatką z paluszków surimi

Składniki:

ok. 15 muszli makaronowych do nadziewania

100 g paluszków surimi

3-4 krążki ananasa z zalewy

½ puszki kukurydzy

½ pora

1-2 łyżki majonezu

sól i pieprz

Przygotowanie

Muszle ugotować al dente. Paluszki surimi, pora i osączonego z soku ananasa pokroić, dodać kukurydzę z puszki i wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku. Sałatkę nałożyć do muszli.

Kobieta i zycie

Przekąski kibica na Euro 2016

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s