Tortille z pastą jajeczną

Składniki:

2 tortille

4 jajka

1 łyżka chrzanu Proeco

1 łyżka majonezu

sól i pieprz

100 g łososia wędzonego w plasterkach

kilka liści sałaty

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo i zetrzeć na tarce, wymieszać z chrzanem, majonezem i doprawić do smaku. Na tortillach rozsmarować pastę jajeczną, rozłożyć liście sałaty i plasterki łososia. Zwinąć i pokroić w 1,5-centymetrowe krążki. Smacznego 🙂

tortille z pastą jajeczną2

Przekąski kibica na Euro 2016

Advertisements

4 uwagi do wpisu “Tortille z pastą jajeczną

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s