Chipsy jarmużowe

Zdrowa przekąska

Składniki

kilka liści jarmużu

olej

sól

Sposób przygotowania

Z liści jarmużu wyciąć najgrubsze nerwy i porwać je na mniejsze kawałki, a następnie wrzucić do woreczka, wlać 1 łyżkę oleju i dokładnie wymieszać. Przełożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i posypać solą. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 150 stopni na 4-7 minut. Wyjąć, gdy listki będą chrupiące.

Reklamy

7 uwag do wpisu “Chipsy jarmużowe

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s