Bagietka z masłem oliwkowym

Składniki:

2 bagietki

3 łyżki masła

1 łyżeczka koncentratu czosnku Proeco

2 łyżki oliwek

świeże zioła, u mnie oregano i szałwia

sól i pieprz

Przygotowanie:

Oliwki posiekać bardzo drobno i rozgnieść, wymieszać z miękkim masłem, posiekanymi ziołami, czosnkiem, solą i pieprzem. Bagietkę ponacinać i w nacięcia włożyć masło. Zawinąć w folie aluminiową i grillować około 10 minut.

bagietka z masłem oliwkowym proeco
Uczta pod gołym niebem 2016

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s