Pieczarki faszerowane

Składniki:

4 duże kapelusze pieczarek

20 dkg mięsa mielonego

100 g boczku w plasterkach

2-3 łyżki groszku konserwowego

1 mała cebulka

sól, pieprz

1/2 łyżeczki chili Proeco

1 łyżeczka czosnku Proeco

Przygotowanie:

Mięso mielone wymieszać z drobno posiekaną cebulą i przyprawami, na końcu delikatnie wymieszać z groszkiem. Mięso nałożyć do pieczarek i zawinąć je w plasterki boczku. Pieczarki zawinąć w folię aluminiowa i grillować na średnio rozgrzanym grillu przez około 30 minut. Smacznego 🙂

pieczarki faszerowane proeco
Uczta pod gołym niebem 2016
 

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Pieczarki faszerowane

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s