Grillowany filet z kurczaka

Składniki:

1 podwójny filet z kurczaka

4 ząbki czosnku

koncentraty z koperku i chili Proeco Polska 

pomidorki koktajlowe

sól

Przygotowanie:

Fileta przekroić na dwie połówki. Każdą z nich ponacinać i nadziać plasterkami czosnku, a następnie posolić i na natrzeć koncentratami z koperku i chili.

grillowany filet Proeco 2

Ułożyć na folii aluminiowej, obłożyć pomidorkami koktajlowymi i zawinąć w folię. Grillować około pól godziny na średnio rozgrzanym grillu. Smacznego 🙂

grillowany filet Proeco

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Grillowany filet z kurczaka

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s