Dip z tahini

Do dań z grilla 🙂

Składniki:

4 łyżki jogurtu greckiego

1 łyżka pasty tahini

1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę

sok z 1/2 limonki

sól i pieprz

Przygotowanie:

Wszystkie składniki sosu wymieszać i schłodzić. Podawać do mięs z grilla. Smacznego 🙂

Advertisements

5 uwag do wpisu “Dip z tahini

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s