Dip z tahini

Do dań z grilla 🙂

Składniki:

4 łyżki jogurtu greckiego

1 łyżka pasty tahini

1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę

sok z 1/2 limonki

sól i pieprz

Przygotowanie:

Wszystkie składniki sosu wymieszać i schłodzić. Podawać do mięs z grilla. Smacznego 🙂

Reklamy

5 uwag do wpisu “Dip z tahini

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s