Grillowany kalafior

Składniki:

1 nieduży kalafior

2 łyżeczki curry Proeco Polska

2 łyżeczki miodu

sól

Przygotowanie:

Kalafiora natrzeć pastą curry, polać cienką strużką miodu, posolić i zawinąć w folię. Podlać około 1/2 szkl wody i grillować około pół godziny. Smacznego 🙂

kalafior grillowany Proeco

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Grillowany kalafior

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s