Sałatka z tuńczykiem i fasolką

Składniki:

1 puszka tuńczyka

200 g fasoli z puszki, w mnie „z oczkiem”

kawałek pora

3 jajka ugotowane na twardo

4-5 ogórków marynowanych

1-2 łyżki majonezu

sól i pieprz

Przygotowanie:

Pora, jajka i ogórki pokroić, dodać do osączonej fasoli, wymieszać z majonezem i doprawić do smaku 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s