Jajka faszerowane wędzonym pstrągiem

Składniki:

4 jajka

1/2 wędzonego pstrąga tęczowego

1 ogórek kiszony

1/2 małej cebuli

1 łyżka majonezu Fanex

sól i pieprz

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Żółtka wyjąć i rozgnieść widelcem. Rybę pozbawić ości, ogórka zetrzeć na tarce i odcisnąć, cebulę pokroić drobno. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić do smaku. Pastą napełnić połówki jajek i udekorować plasterkami ogórka. Smacznego 🙂

jajka-z-wedzonym-pstragiem1

Advertisements

5 uwag do wpisu “Jajka faszerowane wędzonym pstrągiem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s