Dietetyczny morszczuk

Składniki:

filety z morszczuka lub innej ryby

ostra pasta ajwar

natka pietruszki

suszone pomidory z czosnkiem i bazylią

sól, pieprz

cebula

Przygotowanie:

Rybę nasmarować z jednej strony pastą ajwar i posypać posiekaną natką pietruszki, posypać niewielką ilością soli i pieprzu. Filety złożyć na pół i obsypać suszonymi pomidorami oraz obłożyć krążkami cebuli. Tak przygotowaną rybę włożyć do torebek do smażenia i ułożyć na suchej patelni. Smażyć po 5 minut z każdej strony na średnim ogniu. Smacznego 🙂

morszczuk

Advertisements

2 uwagi do wpisu “Dietetyczny morszczuk

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s