Surówka z kapusty

Składniki:

1/4 małej główki białej kapusty

1 marchewka

2 ogórki konserwowe

sól

1 saszetka sosu cezar Fanex

Przygotowanie:

Kapustę drobno poszatkować i posolić, kiedy puści sok odcisnąć. Marchewkę obrać i zetrzeć na drobnym oczku, ogórki zetrzeć  na grubym oczku i odcisnąć. Warzywa wymieszać z sosem. Smacznego 🙂

surowka-z-kapusty-fanex

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Surówka z kapusty

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s