Pita z tuńczykiem

Składniki:

2 chlebki pita

1 puszka tuńczyka

1 pomidor

4 łyżki groszku z puszki

kilka plasterków cebuli

kawałek kapusty pekińskiej

sos 100 wysp Fanex

Przygotowanie:

Pity obsmażyć na suchej patelni, rozciąć i polać sosem. Pekinkę posiekać, pomidora obrać i pokroić w plasterki. Tuńczyka osączyć. Do pity włożyć kapustę, plasterki pomidora, cebuli, tuńczyka i groszek, na wierzch dołożyć resztę kapusty i polać sosem. Smacznego 🙂

pita-z-tunczykiem-fanex

 

Reklamy

Jedna uwaga do wpisu “Pita z tuńczykiem

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s