Tatar wołowy

Składniki:

2 opakowania tatara generalskiego Krakowski Kredens 500 g

1 średnia cebula

2 ogórki marynowane

2 żółtka

Przygotowanie:

Cebulę drobno posiekać, ogórki pokroić w drobna kostkę, dodać do mięsa i dokładnie wymieszać. Jajka sparzyć, oddzielić białka od żółtek. Mięso podzielić na dwie porcje i do każdej dodać żółtko. Tatara podawać zaraz po przygotowaniu. Smacznego 🙂

tatar

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Tatar wołowy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s