Jajka z oliwkami

Składniki:

5 jajek

kilka gałązek szczypiorku

2-3 łyżki sosu 1000 wysp Fanex

sól, pieprz

garść oliwek

Przygotowanie:

Jajka ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka i rozgnieść widelcem, dodać posiekany szczypiorek, pokrojone oliwki i wymieszać z sosem. Doprawić do smaku i napełnić połówki jajek. Smacznego 🙂

jajka z oliwkami

Advertisements

4 uwagi do wpisu “Jajka z oliwkami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s