Papryczki faszerowane

Składniki:

4 mini-papryczki

1 opakowanie serka kanapkowego o ulubionych smaku

1/2 ogórka

kilka czarnych oliwek

Przygotowanie:

Papryczki przekroić na pół, wyciąć ogonek i oczyścić z pestek.

Połówki papryczek napełnić serkiem kanapkowym.

Ogórka obrać, pokroić w plasterki, oliwki osączyć z zalewy i też pokroić w plasterki.

Papryczki wypełnione serkiem udekorować plasterkami ogórka i oliwek i gotowe. Smacznego 🙂

papryczki faszerowane

Reklamy

5 uwag do wpisu “Papryczki faszerowane

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s