Pieczarki grillowane

Składniki:

4 duże kapelusze pieczarek

1/2 szklanki kaszy bulgur

1/2 opakowania sera feta

1/2 pęczka pietruszki

pieprz

masło

Przygotowanie:

Kaszę ugotować w 1 szklance osolonej wody, wymieszać z posiekaną pietruszką i pokrojoną w kostkę fetą. Z pieczarek wyciąć ogonki, drobno pokroić i do dać do kaszy. Doprawić pieprzem, wymieszać i nałożyć do kapeluszy pieczarek. Na każdy nałożyć po plasterku masła i zawinąć w folię aluminiową, grillować około 30 minut. Smacznego 🙂

pieczarki z bulgurem

Advertisements

3 uwagi do wpisu “Pieczarki grillowane

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s