Lubczykowy pstrąg z grilla

Składniki:

2 pstrągi

przyprawa do ryb

2 gałązki lubczyku

kilka gałązek pietruszki

masło

Przygotowanie:

Pstrągi opłukać i wysuszyć ręcznikiem papierowym. Do środka włożyć po łyżce masła i gałązce lubczyku. Ryby ułożyć na folii aluminiowej, posypać przyprawą do ryb z wierzchu i w środku, na wierzchu ułożyć gałązki pietruszki i jeszcze łyżkę masła. Pstrągi zawinąć w folię, ułożyć na tackach aluminiowych i grillować około pół godziny. Smacznego 🙂

pstrąg lubczykowy z grilla

Reklamy

3 uwagi do wpisu “Lubczykowy pstrąg z grilla

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s