Wiosenna śledziowa

Składniki:

1 opakowanie matiasów 200 g Seko

1/2 pęczka dymki

1 słoik krojonych pieczarek w zalewie

3 ogórki kiszone

30 dkg młodych ziemniaków ugotowanych

majonez

pieprz

Przygotowanie:

Śledzie namoczyć w wodzie, może dodać ocet. Następnie osuszyć i pokroić w paski. Pieczarki osączyć, ogórki pokroić w kostkę i odcisnąć, dymkę posiekać, ziemniaki pokroić. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić do smaku pieprzem. Smacznego 🙂

wiosenna śledziowa

 

Reklamy

6 uwag do wpisu “Wiosenna śledziowa

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s