Hot dogi z rukolą i pomidorkami

Składniki:

4 bułki do hot dogów

4 parówki

100 g rukoli

garść pomidorków koktajlowych

ketchup

prażona cebulka

sos serowy chili

Przygotowanie:

Bułki i parówki bez osłonek obsmażyć na patelni grillowej. Bułki przeciąć, polać ketchupem, włożyć rukolę, parówkę, połówki pomidorków, polać sosem i posypac prażoną cebulką. Smacznego 🙂

hot dogi z rukolą fanex

DSC_4577DSC_7830

7 uwag do wpisu “Hot dogi z rukolą i pomidorkami

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s