Kompot porzeczkowo-agrestowy

Składniki:

2 łodygi rabarbaru

3 szklanki czarnej porzeczki

3 szklanki agrestu

3 łyżki cukru lub miodu

gałązka mięty

Przygotowanie:

Owoce opłukać, rabarbar pokroić, wszystkie składniki wrzucić do garnka, zalać 3 litrami wody i zagotować. Wystudzić i popijać zimny 🙂

kompot agrestowy

3 uwagi do wpisu “Kompot porzeczkowo-agrestowy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s