Składniki:
1 filet z kurczaka
brzoskwinie z puszki
100 g sera żółtego
konfitura żurawinowa
do panierowania:
1 jajko
bułka tarta
sól, pieprz, słodka papryka
Przygotowanie:
Fileta pokroić na kotlety, rozbić, panierować w jajku roztrzepanym z przyprawami i bułce tartej, smażyć z obu stron na złoty kolor. Połówki brzoskwiń napełnić żurawiną i ułożyć na kotletach, całość posypać startym żółtym serem i zapiec do rozpuszczenia sera.
Na słodko jeszcze nie robiłam takiej wersji musi pysznie smakować
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Polecam 🙂 Mój partner takie lubi najbardziej 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
smakowicie wyglądają 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dzięki 🙂
PolubieniePolubienie
ślinotoku zaraz dostanę 😉
PolubieniePolubione przez 1 osoba
😉
PolubieniePolubienie
Kasiu!
Zaintrygował mnie ten przepis, bo lubię połączenie mięsa z owocami:)
Smacznie pozdrawiam:)
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuje i polecam 🙂
PolubieniePolubienie
Wspaniale się prezentują 🙂
PolubieniePolubione przez 1 osoba
Dziękuję 🙂
PolubieniePolubienie
Bardzo ciekawy pomysł, ja chętnie bym spróbowała, ale moja rodzinka by się tydzień krzywiła 😉
PolubieniePolubione przez 1 osoba
U mnie takie dania tylko dla męża 🙂
PolubieniePolubienie