Konfitura z czarnej porzeczki

Składniki

1 kg czarnej porzeczki
30 dkg cukru

Przygotowanie:

Porzeczki obrać i oczyścić. Wrzucić na patelnię, zasypać cukrem. Smażyć do zgęstnienia. Przełożyć do wyparzonych słoiczków i pasteryzować 5 minut.

Konfitura z czarnej porzeczki

34585547_2110539392296576_1351607666677383168_n

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s